Werken bij Nedac Sorbo Mascot

Onderdeel zijn van iets groots

Bij Nedac Sorbo Mascot maak je onderdeel uit van ons internationale succes. Wij zijn specialist in verschillende productcategorieën en logistieke oplossingen. Het internationale karakter van ons werk in meerdere regio's, merken, functies en kanalen biedt kansen voor een bloeiende carrière. Onze bedrijfscultuur waardeert diversiteit en moedigt creativiteit, innovatie en integriteit aan bij alles wat we doen. 

Ons team blijft groeien en we zoeken regelmatig naar nieuwe collega's en talenten.

Welke vacature past bij jouw talent?

Vacatures in Duiven, NL

Vind jij het leuk om ervoor te zorgen dat alle processen operationeel goed verlopen binnen de afdeling Category Management? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Binnen de Business Unit Fashion is geen dag hetzelfde. Om er voor te zorgen dat de processen, van het ontstaan van een product tot en met de conceptfase, goed verlopen houdt jij een vinger aan de pols. Tevens vervul je een proactieve rol om op een effectieve en efficiënte wijze de category managers te ondersteunen bij hun werkzaamheden. Je hebt een kritische blik en draagt nieuwe initiatieven aan om zo een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de afdeling. Je bent behulpzaam bij schap-/stelling- en CRM onderhoud en vervult een actieve rol in het oppakken van werkzaamheden die voorvloeien uit de OOS rapportages. Verder biedt je ondersteuning in het verwerken van gegevens in PINN en Spaceman.

Lees meer >

Ben jij onze nieuwe fulltime Medior Supply Chain Planner?

In deze functie plan je met behulp van het Slim4 pakket de leveringen en daarmee de voorraadbeschikbaarheid op basis van de opgestelde forecast en de ingerichte parameters. Daarnaast analyseer en optimaliseer je de servicegraad naar klanten, de servicegraad van leveranciers en de benodigde voorraadhoogte.

Lees meer >

Werken bij Nedac Sorbo Mascot:

Dynamische organisatie

Open cultuur

Internationaal werkveld

Innovatieve visie

Professionele omgeving

Ruimte voor initiatief