Werken bij Nedac Sorbo Mascot

Onderdeel zijn van iets groots

Bij Nedac Sorbo Mascot maak je onderdeel uit van ons internationale succes. Wij zijn specialist in verschillende productcategorieën en logistieke oplossingen. Het internationale karakter van ons werk in meerdere regio's, merken, functies en kanalen biedt kansen voor een bloeiende carrière. Onze bedrijfscultuur waardeert diversiteit en moedigt creativiteit, innovatie en integriteit aan bij alles wat we doen. 

Ons team blijft groeien en we zoeken regelmatig naar nieuwe collega's en talenten.

Welke vacature past bij jouw talent?

Vacatures in Duiven, NL

Ben jij een geboren onderhandelaar en vindt je het een uitdaging om in een internationale retailomgeving te werken met (online) retail klanten als supermarkten, discounters en drogisterijen in Benelux, Duitsland, Groot Brittannië en Frankrijk? Herken jij in jezelf een doelgerichte alleskunner die volhardend de beste condities realiseert?

Als (junior) Buyer werk je samen met een strategisch inkoper, een category- en account managers aan het optimale assortiment. Naast het onderhouden van huidige leveranciersrelaties (van A-merken en private labels), ga je op zoek naar nieuwe leveranciers in binnen- en buitenland.

Lees meer >

Lijkt het jou een uitdaging om te bepalen wat het meest optimale assortiment is voor onze klanten in een internationale omgeving? Ben jij die ambitieuze en gedreven kandidaat die zich wilt ontwikkelen tot een allround Category Manager. 

In deze veelzijdige functie als Junior Category manager ben je bij Nedac Sorbo Mascot een belangrijke schakel in het succes van de categorie Healthcare. Binnen deze categorie draag je gezamenlijk verantwoordelijkheid met de Category Manager voor de beste assortimentsconcepten, promoties en strategie.

Lees meer >

Werken bij Nedac Sorbo Mascot:

Dynamische organisatie

Open cultuur

Internationaal werkveld

Innovatieve visie

Professionele omgeving

Ruimte voor initiatief