Werken bij Nedac Sorbo Mascot

Onderdeel zijn van iets groots

Bij Nedac Sorbo Mascot maak je onderdeel uit van ons internationale succes. Wij zijn specialist in verschillende productcategorieën en logistieke oplossingen. Het internationale karakter van ons werk in meerdere regio's, merken, functies en kanalen biedt kansen voor een bloeiende carrière. Onze bedrijfscultuur waardeert diversiteit en moedigt creativiteit, innovatie en integriteit aan bij alles wat we doen. 

Ons team blijft groeien en we zoeken regelmatig naar nieuwe collega's en talenten.

Welke vacature past bij jouw talent?

Vacatures in Duiven, NL

Ben jij hét backoffice gezicht voor de klant? En is Duits jouw moedertaal? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In jouw rol als account support medewerker draag je zorg voor alle communicatie over artikelmutaties, out-of-stock informatie en verkoopprijzen aan onze klanten. Je gaat specifiek aan het werk voor onze Duitse klanten en bent voor deze groep verantwoordelijk voor het gehele proces vanaf order invoer, de begeleiding van deze trajecten en het beantwoorden van de klantvraag.

Lees meer >

Krijg jij energie van het zorgdragen voor een kwalitatief goede uitvoering van werkzaamheden op de winkelvloer, waarbij er alles aan wordt gedaan om het klantbezoek zo goed mogelijk af te sluiten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In jouw rol als merchandiser is één van je belangrijkste taken om tijdens een bezoek aan de Retailer de aanwezige presentaties te “verzorgen” en alles in het werk te stellen zodat de verkoop uit die presentaties zo hoog mogelijk is.

Dat proces begint met het maken van “de best mogelijke bestelling”. Daarvoor gebruik je, je kennis van de lokale markt en je ervaring in het Non Food segment. In opdracht van Fieldmanagement dien je wijzigingen in assortiment en presentatievorm door te voeren.

Lees meer >

Ben jij een geboren onderhandelaar en vindt je het een uitdaging om in een internationale omgeving te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Buyer werk je samen met een ervaren inkoop collega en de category- en account managers aan het assortiment. Jouw taak is het vinden van artikelen bij de beste leveranciers tegen de meest optimale prijs en condities. Hiertoe bezoek je beurzen en fabrieken in zowel Europa als Azie. Na het maken van een deal monitor je samen met je collega, verantwoordelijk voor supply chain planning, de voortgang van orders bij deze leveranciers.

Lees meer >

Vind jij het een uitdaging om je vast te bijten in de wet en regelgeving omtrent consumentenproducten? Krijg jij er energie van om zaken tot op de bodem uit te zoeken en te monitoren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Quality Control Specialist ben je in eerste instantie vooral bezig met het aanleggen, vullen en beheren van de database. Daarnaast ondersteun je bij het vullen van technische product informatie bij klanten en help je bij het opzetten, ontwikkelen en handhaven van Quality systemen. Daarnaast dagen wij je uit om mee te helpen onze processen verder in te richten en in kaart te brengen. Hoe kunnen wij de controles goed op poten zetten, templates verbeteren en kennis verdiepen.

Lees meer >

Werken bij Nedac Sorbo Mascot:

Dynamische organisatie

Open cultuur

Internationaal werkveld

Innovatieve visie

Professionele omgeving

Ruimte voor initiatief