Werken bij Nedac Sorbo Mascot

Onderdeel zijn van iets groots

Bij Nedac Sorbo Mascot maak je onderdeel uit van ons internationale succes. Wij zijn specialist in verschillende productcategorieën en logistieke oplossingen. Het internationale karakter van ons werk in meerdere regio's, merken, functies en kanalen biedt kansen voor een bloeiende carrière. Onze bedrijfscultuur waardeert diversiteit en moedigt creativiteit, innovatie en integriteit aan bij alles wat we doen. 

Ons team blijft groeien en we zoeken regelmatig naar nieuwe collega's en talenten.

Welke vacature past bij jouw talent?

Vacatures in Duiven, NL

Ben jij een geboren onderhandelaar en vindt je het een uitdaging om in een internationale omgeving te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Buyer werk je samen met een ervaren inkoop collega en de category- en account managers aan het assortiment. Jouw taak is het vinden van artikelen bij de beste leveranciers tegen de meest optimale prijs en condities. Hiertoe bezoek je beurzen en fabrieken in zowel Europa als Azie. Na het maken van een deal monitor je samen met je collega, verantwoordelijk voor supply chain planning, de voortgang van orders bij deze leveranciers.

Lees meer >

Is creativiteit je tweede natuur en ben jij een beelddenker? Heb je een sterk commercieel inzicht en worden jouw ontwerpen bliktrekkers op beurzen en in de winkels? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De input voor je werk ontvang je vanuit de gehele organisatie. Het ene moment ben je bezig met het ontwerpen van een stand voor een beurs, even later kijk je mee naar de ontwerpen voor de nieuwste wenskaarten collectie en als afwisseling zorg je er ook voor dat de verpakkingen worden bijgehouden en nieuw ontwikkelt.

Lees meer >

Vind jij het een uitdaging om je vast te bijten in de wet en regelgeving omtrent consumentenproducten? Krijg jij er energie van om zaken tot op de bodem uit te zoeken en te monitoren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Quality Control Specialist ben je in eerste instantie vooral bezig met het aanleggen, vullen en beheren van de database. Daarnaast ondersteun je bij het vullen van technische product informatie bij klanten en help je bij het opzetten, ontwikkelen en handhaven van Quality systemen. Daarnaast dagen wij je uit om mee te helpen onze processen verder in te richten en in kaart te brengen. Hoe kunnen wij de controles goed op poten zetten, templates verbeteren en kennis verdiepen.

Lees meer >

Werken bij Nedac Sorbo Mascot:

Dynamische organisatie

Open cultuur

Internationaal werkveld

Innovatieve visie

Professionele omgeving

Ruimte voor initiatief