Werken bij Nedac Sorbo Mascot

Onderdeel zijn van iets groots

Bij Nedac Sorbo Mascot maak je onderdeel uit van ons internationale succes. Wij zijn specialist in verschillende productcategorieën en logistieke oplossingen. Het internationale karakter van ons werk in meerdere regio's, merken, functies en kanalen biedt kansen voor een bloeiende carrière. Onze bedrijfscultuur waardeert diversiteit en moedigt creativiteit, innovatie en integriteit aan bij alles wat we doen. 

Ons team blijft groeien en we zoeken regelmatig naar nieuwe collega's en talenten.

Welke vacature past bij jouw talent?

Vacatures in Duiven, NL

Vind jij het leuk om ons personeelshandboek nieuw leven in te blazen en ervoor te zorgen dat de RI&E wordt uitgevoerd? Heb jij snel door wat er in een organisatie speelt en kun je hier makkelijk op inspelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Binnen de HR-afdeling van Nedac Sorbo is geen dag hetzelfde. De afgelopen jaren heeft de focus voornamelijk gelegen op de basisprocessen en overnames. Nu is de tijd aangebroken om de HR-gerelateerde processen en procedures af te stoffen en op te poetsen, zodat ze weer up-to-date zijn. Als onze nieuwe HR Business Partner zijn er een aantal projecten die je gelijk oppakt. Denk hierbij aan het updaten van het personeelshandboek. Daarnaast ga je deelnemen aan de werkgroep RI&E en pak je de bijbehorende HR-gerelateerde onderwerpen op. Natuurlijk zijn er nog legio andere projecten die op stapel staan. De exacte invulling hiervan bespreken we graag zodra je aan de slag bent, zodat we jouw input hierin mee kunnen nemen.

Lees meer >

Krijg jij energie van het ondersteunen van klanten en vind je het leuk om verantwoordelijk te zijn voor het orderproces? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De afdeling Sales Support is verantwoordelijk voor het orderproces binnen Nedac Sorbo Mascot.
In jouw rol als Sales Support Medewerker bestaan je primaire werkzaamheden uit het orderverwerkingsproces. Dit bestaat uit het controleren, beheren en tijdig verwerken van alle orders. Daarnaast zorg je ervoor dat de facturatie correct wordt uitgevoerd. Je hebt contact met klanten over de orders, orderbevestiging en levertijden. Het ondersteunen van de afdeling Sales behoort ook tot jouw taken. In deze functie ben je ook een vaste back-up voor de receptie/telefoniste.

Lees meer > 

Ben jij de spin in het web die het overzicht bewaart en krijg jij energie van het op orde hebben en houden van alle administratie en vind je het leuk om je twee collega’s te ondersteunen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In jouw rol als Support medewerker zorg je dat alle administratieve processen en activiteiten tijdig worden uitgevoerd. Je bent verantwoordelijk voor het operationele verloop van de aan jou toegewezen processen. Deze processen ontstaan na de product- en conceptfase binnen de afdeling Category Management. Je werkt assortiment- en schap voorstellen uit en ondersteunt je collega’s bij diverse werkzaamheden zoals het opstellen van rapportages, assortimentsbeheer, artikel aanleg en verwerking van logistieke gegevens. Daarnaast vervul je een sleutel rol tussen Category Management, sales support, inkoopsupport, fieldservice en finance. Je ondersteunt de Category Manager en Inkoper bij een vlekkeloze implementatie van assortiment en schap mutaties. Je vraagt artikelgegevens op en verwerkt deze. Daarnaast neem je acties vanuit de Out-Of-Stock.

Lees meer > 

Ben jij onze nieuwe fulltime Medior Supply Chain Planner?

In deze functie plan je met behulp van het Slim4 pakket de leveringen en daarmee de voorraadbeschikbaarheid op basis van de opgestelde forecast en de ingerichte parameters. Daarnaast analyseer en optimaliseer je de servicegraad naar klanten, de servicegraad van leveranciers en de benodigde voorraadhoogte.

Lees meer >

Krijg jij energie van het zorgdragen voor een kwalitatief goede uitvoering van werkzaamheden op de winkelvloer, waarbij er alles aan wordt gedaan om het klantbezoek zo goed mogelijk af te sluiten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In jouw rol als Merchandiser is een van je belangrijkste taken het bezoeken van afnemers. Je verzorgt de aanwezige presentaties en verricht verkoop bevorderende maatregelen. Je draagt zorg voor de bestellingen zodat de verkoop afgedekt is. In opdracht van Fieldmanagement voer je wijzigingen in het assortiment en de presentatie-indeling door. Om je kennis en kunde op peil te houden woon je vergaderingen en cursussen bij (zowel overdag als in de avonduren).

Lees meer >

Werken bij Nedac Sorbo Mascot:

Dynamische organisatie

Open cultuur

Internationaal werkveld

Innovatieve visie

Professionele omgeving

Ruimte voor initiatief