Werken bij Nedac Sorbo Mascot

Onderdeel zijn van iets groots

Bij Nedac Sorbo Mascot maak je onderdeel uit van ons internationale succes. Wij zijn specialist in verschillende productcategorieën en logistieke oplossingen. Het internationale karakter van ons werk in meerdere regio's, merken, functies en kanalen biedt kansen voor een bloeiende carrière. Onze bedrijfscultuur waardeert diversiteit en moedigt creativiteit, innovatie en integriteit aan bij alles wat we doen. 

Ons team blijft groeien en we zoeken regelmatig naar nieuwe collega's en talenten.

Welke vacature past bij jouw talent?

Vacatures in Duiven, NL

Krijg jij energie van het zorgdragen voor een kwalitatief goede uitvoering van werkzaamheden op de winkelvloer, waarbij er alles aan wordt gedaan om het klantbezoek zo goed mogelijk af te sluiten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In jouw rol als Merchandiser is een van je belangrijkste taken het bezoeken van afnemers. Je verzorgt de aanwezige presentaties en verricht verkoop bevorderende maatregelen. Je draagt zorg voor de bestellingen zodat de verkoop afgedekt is. In opdracht van Fieldmanagement voer je wijzigingen in het assortiment en de presentatie-indeling door. Om je kennis en kunde op peil te houden woon je vergaderingen en cursussen bij (zowel overdag als in de avonduren).

Lees meer >

Krijg jij energie van het ondersteunen van klanten en vind je het leuk om verantwoordelijk te zijn voor het orderproces? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De afdeling Sales Support is verantwoordelijk voor het orderproces binnen Nedac Sorbo Mascot.

In jouw rol als Sales Support Medewerker bestaan je primaire werkzaamheden uit het orderverwerkingsproces. Dit bestaat uit het controleren, beheren en tijdig verwerken van alle orders. Daarnaast zorg je ervoor dat de facturatie correct wordt uitgevoerd. Je hebt contact met klanten over de orders, orderbevestiging en levertijden. Het ondersteunen van de afdeling Sales behoort ook tot jouw taken. In deze functie ben je ook een vaste back-up voor de receptie/telefoniste.

Lees meer >

Werken bij Nedac Sorbo Mascot:

Dynamische organisatie

Open cultuur

Internationaal werkveld

Innovatieve visie

Professionele omgeving

Ruimte voor initiatief