Nedac Sorbo Mascot is gespecialiseerd in het sourcen, ontwikkelen en distribueren van non-food en near-food concepten voor supermarkten, discounters, doe-het-zelfzaken en warenhuizen in Europa. Wij hebben veel ervaring met complexe productgroepen en bieden onze klanten oplossingen op het gebied van onder andere winkelvloerconcepten, assortiment, distributie op maat en e-commerce. Door ons uitgebreide dienstenaanbod kunnen we oplossingen op maat bieden en op die manier in de uiteenlopende wensen van onze klanten voorzien.

Ons hoofdkantoor en distributiecentrum is gevestigd in Duiven (NL). Verder hebben we een verkoopkantoor in Breendonk (B) en een kantoor in Hattersheim (DE). Onze zelfstandig opererende dochtermaatschappij is in Leiston (UK). 

Wij zijn op zoek naar twee nieuwe collega’s voor de afdeling Field. De afdeling Field is verantwoordelijk voor het bezoeken van afnemers van Nedac Sorbo Mascot.

Ben jij onze nieuwe fulltime Merchandiser?
Regio Leiden/ Alphen aan de Rijn/ Zoetermeer

Krijg jij energie van het zorgdragen voor een kwalitatief goede uitvoering van werkzaamheden op de winkelvloer, waarbij er alles aan wordt gedaan om het klantbezoek zo goed mogelijk af te sluiten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In jouw rol als Merchandiser is een van je belangrijkste taken het bezoeken van afnemers. Je verzorgt de aanwezige presentaties en verricht verkoop bevorderende maatregelen. Je draagt zorg voor de bestellingen zodat de verkoop afgedekt is. In opdracht van Fieldmanagement voer je wijzigingen in het assortiment en de presentatie-indeling door. Om je kennis en kunde op peil te houden woon je vergaderingen en cursussen bij (zowel overdag als in de avonduren).

Dit heb jij

  • Commerciële MBO opleiding.
  • Basiskennis van het Foodkanaal.
  • Goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheden.
  • In bezit van rijbewijs B.

Dit ben jij

  • Service- en klantgericht.
  • Flexibel.
  • Oog voor detail.
  • Communicatief. 

 

Geïnteresseerd?
Solliciteer direct! Stuur je motivatie en CV naar hrm@nedac.eu. We kijken uit naar je reactie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.