Service Merchandiser

Regio Zoetermeer en omgeving / Regio Amsterdam en omgeving

Krijg jij energie van het zorgdragen voor een kwalitatief goede uitvoering van werkzaamheden op de winkelvloer, waarbij er alles aan wordt gedaan om het klantbezoek zo goed mogelijk af te sluiten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

In jouw rol als merchandiser is één van je belangrijkste taken om tijdens een bezoek aan de Retailer de aanwezige presentaties te “verzorgen” en alles in het werk te stellen zodat de verkoop uit die presentaties zo hoog mogelijk is.

Dat proces begint met het maken van “de best mogelijke bestelling”. Daarvoor gebruik je, je kennis van de lokale markt en je ervaring in het Non Food segment.
In opdracht van Fieldmanagement dien je wijzigingen in assortiment en presentatievorm door te voeren.

Om je kennis en kunde op peil te houden woon je vergaderingen en cursussen bij (die kunnen zowel overdag als in de avonduren plaats vinden).

Wat breng jij mee?

Jij bent in staat om zelfstandig te werken. Op basis van de informatie die je krijgt ben je in staat om relevante zaken met onze klant te delen. Indien er vragen zijn weet je die te beantwoorden of anders op de juiste wijze verder te leiden. Door je vakmanschap maak je altijd de beste aanvul bestellingen en zijn schappen goed en doordacht gevuld.

Je beschikt minimaal over een MBO-diploma. En verder heb je kennis van het Retail landschap en ben je in bezit van een rijbewijs B.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Nedac Sorbo betekent werken voor een groeiend én gezond bedrijf. Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden, bieden wij jou een omgeving waarin je het beste uit jezelf kunt halen. Bij Nedac Sorbo kun je rekenen op:

  • een fulltime dienstverband (40 uur per week);
  • een goede pensioenregeling;
  • een goede werksfeer en leuke collega’s;
  • een auto die je zakelijk kunt rijden.

Welkom in ons team

Je werkt binnen een regio team van de buitendienst. Je bezoekt Retailers en bent altijd onderweg. Het fysieke contact met je collegae vindt op 2 maandelijkse basis plaats bij vergaderingen. We stellen in ons bedrijf een open cultuur en informele werksfeer op prijs. Daardoor is het makkelijk om vragen te stellen die je helpen in je functie.

Zo kun je solliciteren

Lijkt deze functie voor jou ontworpen en pas jij binnen het beschreven plaatje van merchandiser bij Nedac Sorbo Mascot? Mail dan je motivatiebrief en CV naar hrm@nedac.eu om direct te solliciteren. Sip Mulder zal je sollicitatie in behandeling nemen.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.