Quality Control Specialist

Vind jij het een uitdaging om je vast te bijten in de wet en regelgeving omtrent consumentenproducten? Krijg jij er energie van om zaken tot op de bodem uit te zoeken en te monitoren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Quality Control Specialist ben je in eerste instantie vooral bezig met het aanleggen, vullen en beheren van de database. Daarnaast ondersteun je bij het vullen van technische product informatie bij klanten en help je bij het opzetten, ontwikkelen en handhaven van Quality systemen. Daarnaast dagen wij je uit om mee te helpen onze processen verder in te richten en in kaart te brengen. Hoe kunnen wij de controles goed op poten zetten, templates verbeteren en kennis verdiepen.

Wat breng jij mee?

Jij bent net als wij een echte teamspeler en je vindt het een uitdaging om bij te dragen aan de kwaliteit van Nedac Sorbo. Je beschikt over minimaal een hbo-diploma. Een technische opleiding is geen vereiste, zolang je maar technische interesse hebt en vindingrijk bent.
Verder:
• ben je secuur, proactief, leergierig en zelfstandig;
• beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed;
• weet jij verbanden te leggen en kun je logisch nadenken.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Nedac Sorbo betekent werken voor een groeiend én gezond bedrijf. Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden, bieden wij jou een omgeving waarin je het beste uit jezelf kunt halen. Bij Nedac Sorbo kun je rekenen op:
• een contract voor 12 maanden;
• een fulltime dienstverband (38 uur per week);
• een goede pensioenregeling;
• een goede werksfeer en leuke collega’s.

Welkom in ons team

Je gaat werken binnen een klein team met 5 collega’s op de afdeling Quality in Duiven. Dit is tevens het hoofdkantoor van Nedac Sorbo. Het hoofdkantoor is de thuishaven van alle commerciële en ondersteunende afdelingen. Door de informele werksfeer en open cultuur is het makkelijk om de vragen te stellen die jou helpen bij het uitvoeren van je functie.

Zo kun je solliciteren

Ben je geïnteresseerd in de functie van Quality Control Specialist bij Nedac Sorbo? En wil je het maximale uit jezelf halen? Mail dan je motivatiebrief en CV naar hrm@nedac.eu om direct te solliciteren. Judith Luttikhuis zal je sollicitatie in behandeling nemen. Heb je nog vragen over de inhoud van de functie dan kun je die stellen aan Marieke Eelkema (026-3194444).

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.