Nedac Sorbo Mascot

De specialist in non-food

Nedac Sorbo Mascot is gespecialiseerd in het sourcen, ontwikkelen en distribueren van non-foodconcepten voor supermarkten, discounters, doe-het-zelfzaken en warenhuizen in Europa. Wij hebben veel ervaring met complexe productgroepen en bieden onze klanten oplossingen op het gebied van onder andere concepten, assortiment, distributie op maat en e-commerce. Door ons veelzijdige pakket kunnen we oplossingen op maat bieden en op die manier in de dynamische behoeften van onze klanten voorzien.

Complete service

Nedac Sorbo Mascot houdt zich bezig met de complete keten van non-foodartikelen: van de selectie en inkoop bij de fabriek tot aan de distributie aan de klant. Ons sourcing-netwerk bevindt zich over de gehele wereld – op die manier kunnen wij de beste prijs en kwaliteit voor onze producten bieden.

Bij Nedac Sorbo Mascot werken specialisten die gezamenlijk onze klanten op het gebied van non-food kunnen ontzorgen. Onze category managers selecteren de beste en meest actuele artikelen, stellen schappenplannen samen en zorgen voor de tijdige distributie. Een logistiek team werkt in het warehouse om de producten op tijd bij de juiste klant te leveren. Planners bestellen tijdig orders, rekening houdend met lange levertijden en actuele afname en zorgen ervoor dat het transport geregeld wordt. Tot slot brengen de service merchandisers, indien gewenst, de service tot in de winkel: zij verzorgen de schapinrichting, plaatsen bestellingen en zorgen ervoor dat het schap er altijd verzorgd en goed gevuld bijstaat.

Het full-service-pakket is slechts een van de opties die Nedac Sorbo Mascot te bieden heeft. Wij bieden oplossingen op tal van facetten, van aantrekkelijke promoties en trendy assortiment tot oplossingen voor logistieke vraagstukken. Afhankelijk van de wensen van de klant past Nedac Sorbo Mascot de distributievorm en het merchandisingmodel aan. Nedac Sorbo Mascot is een netwerkbedrijf dat bewust geen eigen fabrieken bezit, maar continu de beste aanbieder in contact brengt met de gewenste klant. Doordat we flexibel zijn in de inzet van onze servicemodellen kunnen we onze klant een oplossing bieden op maat.

Ontdek onze oplossingen

Afhankelijk van de wensen van de klant past Nedac Sorbo Mascot de distributievorm en de commerciële samenwerking aan. We zijn flexibel per categorie en per klant.” - Wouter Meijerink, CEO

Complexe productgroepen

Wij zijn gespecialiseerd in complexe longtail productgroepen, zoals schoonmaakartikelen, dierenvoeding en beenmode. Met meer dan 50 jaar ervaring kunnen wij goed inspelen op de wensen van de consument en blijven we continu ons assortiment aanpassen. We ontwikkelen eigen merkproducten die niet alleen kwalitatief en innovatief zijn maar ook voldoen aan de laatste modetrends.

Behalve eigen merken ontwikkelen we ook private labels en licentiemerken, afhankelijk van de behoefte van onze klant. Door onze veelzijdige manier van werken kunnen we elke klant een aangepast assortiment aanbieden. De producten komen vanuit de hele wereld (bij een meter schap kunnen wel twintig leveranciers betrokken zijn) en worden door ons team samengebracht tot één concept.

Lees meer over onze merken

"Door onze manier van werken kunnen we inspelen op de lokale behoefte en elke klant een aangepast assortiment aanbieden." - Wouter Meijerink, CEO

Internationaal speelveld

Nedac Sorbo Mascot is een internationaal bedrijf met kantoren in Nederland, België, Duitsland en Engeland. In Nederland bevindt zich het hoofdkantoor in Duiven en een kantoor in Wognum. De Belgische en Luxemburgse markten worden bediend vanuit Breendonk (BE). In Duitsland is het kantoor Nedac Gmbh gevestigd, gespecialiseerd in longtailconcepten binnen wenskaarten en cadeauverpakkingen voor de Duitse retail. George East Housewares (UK) heeft een assortiment keukenbenodigdheden en verzorgingsproducten toegespitst op de Britse markt, met sterke eigen merken zoals Tala en Chef Aid.