Jr Category Manager Health Care

Lijkt het jou een uitdaging om te bepalen wat het meest optimale assortiment is voor onze klanten in een internationale omgeving? Ben jij die ambitieuze en gedreven kandidaat die zich wilt ontwikkelen tot een allround Category Manager. Dan is dit de baan voor jou!

Wat ga je doen?

In deze veelzijdige functie als Junior Category manager ben je bij Nedac Sorbo Mascot een belangrijke schakel in het succes van de categorie Healthcare. Binnen deze categorie draag je gezamenlijk verantwoordelijkheid met de Category Manager voor de beste assortimentsconcepten, promoties en strategie. Hierbij laat je zien dat je waarde kan toevoegen door steeds de beste concepten te bedenken & markt- en shoppertrends te vertalen naar een concreet categorieplan. Daarnaast werk je nauw samen met onze buyer in het sourcingsproces, zodat assortiment opgenomen kan worden tegen de beste voorwaarden.
Verder ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen & verzorgen van diverse operationele activiteiten voor de Category Manager. Hierbij kun je denken aan het bedenken en plannen van promotionele activiteiten, uitvoeren van categorieplannen, uitwerken van assortimentsanalyses en ben je aanspreekpunt voor leveranciers en interne contacten.

Wat breng jij mee?

Jij bent het aanstormend Category management talent vol met ambitie, teamspirit en commerciële drive. Met vol enthousiasme heb jij zin om deze carrière stap te maken waarbij jij geen uitdaging uit de weg gaat en commerciële kansen weet te creëren & benutten t.b.v. assortiment en promoties. Door jouw analytisch vermogen ben je in staat analyses om te zetten in concrete plannen en acties. Hiermee zorg je voor maximaal rendement met het meest optimale assortiment voor de categorie Healthcare.

Verder:
• beschik je over een afgeronde WO opleiding;
• ben je een strategisch denker;
• beschik je over goede communicatieve, onderhandelings- en sociale vaardigheden;
• beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed;
• toon je partnership in een respectvolle relatie met leveranciers;
• heb je affiniteit met Health.

Wat bieden wij jou?

Nedac Sorbo Mascot is gespecialiseerd in het sourcen, ontwikkelen en distribueren van non-foodconcepten voor supermarkten, discounters, doe-het-zelfzaken en warenhuizen in Europa. Wij hebben veel ervaring met complexe productgroepen en bieden onze klanten oplossingen op het gebied van onder andere concepten, assortiment, distributie op maat en e-commerce. Door ons veelzijdige pakket kunnen we oplossingen op maat bieden en op die manier in de dynamische behoeften van onze klanten voorzien.
Dagelijks bedienen we onze vele klanten. Ons klantenbestand bestaat onder meer uit supermarkten, tuincentra, doe-het-zelfzaken en groothandels in voornamelijk Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Door de vele longtail-oplossingen die wij bieden kunnen we met al onze klanten een op maat gemaakt contract afsluiten. Een selectie van onze klanten in Nederland zijn Jumbo, Coop, Plus, Action, Hoogvliet, Makro, Blokker & Kruidvat.

Werken bij Nedac Sorbo betekent werken voor een groeiend én gezond bedrijf. De functie als Junior Category Manager is een doorgroei functie voor een ambitieus, getalenteerde starter die zich door wil ontwikkelen tot Category Manager. Binnen Nedac Sorbo Mascot werk je in een dynamische omgeving waarbij ruimte is voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden, bieden wij jou een omgeving waarin je het beste uit jezelf kunt halen.

Bij Nedac Sorbo kun je rekenen op:
• een contract voor 12 maanden;
• een fulltime dienstverband (38 uur per week);
• een goede pensioenregeling;
• een fijne en open werksfeer en leuke collega’s;
• mogelijkheid tot volgen van opleidingen en cursussen passend bij je functieprofiel.

Welkom in ons team

Binnen de business unit Healthcare werk je samen met een enthousiast en ambitieus team van 7 collega’s. “Unlock the potential” is een kernwaarde die alle collega’s dagelijks meenemen naar het hoofdkantoor van Nedac Sorbo in Duiven. Het hoofdkantoor is de thuishaven van alle commerciële en ondersteunende afdelingen. Door de informele werksfeer en open cultuur is het makkelijk om de vragen te stellen die jou helpen bij het uitvoeren van je functie.

Zo kun je solliciteren

Ben je geïnteresseerd in de functie van Junior Category Manager? En wil je het maximale uit jezelf halen? Mail dan je motivatiebrief en CV naar hrm@nedac.eu om direct te solliciteren. Judith Luttikhuis zal je sollicitatie in behandeling nemen. Heb je nog vragen over de inhoud van de functie dan kun je die stellen aan de Business Unit Manager Healthcare, Robert-Jan van Kaam (026-3194444).

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.