Jr Buyer Health Care

Ben jij een geboren onderhandelaar en vindt je het een uitdaging om in een internationale retailomgeving te werken met (online) retail klanten als supermarkten, discounters en drogisterijen in Benelux, Duitsland, Groot Brittannië en Frankrijk? Herken jij in jezelf een doelgerichte alleskunner die volhardend de beste condities realiseert? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als (junior) Buyer werk je samen met een strategisch inkoper, een category- en account managers aan het optimale assortiment. Naast het onderhouden van huidige leveranciersrelaties (van A-merken en private labels), ga je op zoek naar nieuwe leveranciers in binnen- en buitenland. Je voornaamste verantwoordelijkheid is het uitonderhandelen, vastleggen, bewaken en evalueren van prijsafspraken en aanvullende condities. Je signaleert trends en stelt business cases op voor nieuwe concepten in samenwerking met de (junior) category manager. Daarnaast beoordeel je samen met de supply chain planner de leveranciersperformance en bespreek je een verbeterplan wanneer wordt afgeweken van de norm.

Wat breng jij mee?

In deze uitdagende functie speel je een belangrijke rol bij het behalen van rendementsverbetering voor de categorie. Je steekt graag je handen uit de mouwen en bent een echte teamspeler. Je kunt hoofd- van bijzaken onderscheiden en laat je niet van de wijs brengen bij het behalen van het beoogde resultaat.

Verder:
• beschik je over minimaal een Wo-diploma;
• ben je een strategische denker met commercieel inzicht;
• beschik je over goede communicatieve, onderhandelings- en sociale vaardigheden;
• beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
• toon je partnership in een respectvolle relatie met leveranciers;
• ben je een echte doorzetter met een “get the job done” mentaliteit;
• hebben programma’s als Excel weinig geheimen voor jou.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Nedac Sorbo betekent werken voor een groeiend én gezond bedrijf. Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden, bieden wij jou een omgeving waarin je het beste uit jezelf kunt halen.

Bij Nedac Sorbo kun je rekenen op:
• een contract voor 12 maanden;
• een fulltime dienstverband (38 uur per week);
• een goede pensioenregeling;
• een fijne en open werksfeer en leuke collega’s;
• mogelijkheid tot volgen van opleidingen en cursussen passend bij je functieprofiel.

Welkom in ons team

Binnen de business unit Healthcare werk je samen met een enthousiast en ambitieus team van 7 collega’s. “Unlock the potential” is een kernwaarde die alle collega’s dagelijks meenemen naar het hoofdkantoor van Nedac Sorbo in Duiven. Het hoofdkantoor is de thuishaven van alle commerciële en ondersteunende afdelingen. Door de informele werksfeer en open cultuur is het makkelijk om de vragen te stellen die jou helpen bij het uitvoeren van je functie.

Zo kun je solliciteren

Ben je geïnteresseerd in de functie van (junior) Buyer bij Nedac Sorbo? En wil je het maximale uit jezelf halen? Mail dan je motivatiebrief en CV naar hrm@nedac.eu om direct te solliciteren. Judith Luttikhuis zal je sollicitatie in behandeling nemen. Heb je nog vragen over de inhoud van de functie dan kun je die stellen aan Robert-Jan van Kaam (026-3194444).

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.