Vind jij het leuk om ons personeelshandboek nieuw leven in te blazen en ervoor te zorgen dat de RI&E wordt uitgevoerd? Heb jij snel door wat er in een organisatie speelt en kun je hier makkelijk op inspelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Binnen de HR-afdeling van Nedac Sorbo is geen dag hetzelfde. De afgelopen jaren heeft de focus voornamelijk gelegen op de basisprocessen en overnames. Nu is de tijd aangebroken om de HR-gerelateerde processen en procedures af te stoffen en op te poetsen, zodat ze weer up-to-date zijn. Als onze nieuwe HR Business Partner zijn er een aantal projecten die je gelijk oppakt. Denk hierbij aan het updaten van het personeelshandboek. Daarnaast ga je deelnemen aan de werkgroep RI&E en pak je de bijbehorende HR-gerelateerde onderwerpen op. Natuurlijk zijn er nog legio andere projecten die op stapel staan. De exacte invulling hiervan bespreken we graag zodra je aan de slag bent, zodat we jouw input hierin mee kunnen nemen.

Wat breng jij mee?

Jij bent net als wij een echte teamspeler en je vindt het een uitdaging om bij te dragen aan de kwaliteit van Nedac Sorbo. Je beschikt over minimaal een hbo-diploma (het liefst op het gebied van HRM) en hebt al ervaring opgedaan in een soortgelijke functie.

Verder:

  • ben je secuur, proactief, leergierig en zelfstandig;
  • beheers je de Nederlandse taal goed;
  • heb je oog voor wat de organisatie nodig heeft en weet hierin goed je weg te vinden. 

Wat bieden wij jou?

Werken bij Nedac Sorbo betekent werken voor een groeiend én gezond bedrijf. Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden, bieden wij jou een omgeving waarin je het beste uit jezelf kunt halen. Bij Nedac Sorbo kun je rekenen op:

  • een contract voor 9 maanden;
  • een fulltime dienstverband (38 uur per week);
  • een goede pensioenregeling;
  • een goede werksfeer en leuke collega’s.

Welkom in ons team

Je gaat werken binnen een klein team met 6 collega’s op de afdeling HR in Duiven. Dit is tevens het hoofdkantoor van Nedac Sorbo. Het hoofdkantoor is de thuishaven van alle commerciële en ondersteunende afdelingen. Door de informele werksfeer en open cultuur is het makkelijk om de vragen te stellen die jou helpen bij het uitvoeren van je functie.

Zo kun je solliciteren

Ben je geïnteresseerd in de functie van HR Business Partner bij Nedac Sorbo? En wil je het maximale uit jezelf halen? Mail dan je motivatiebrief en CV naar hrm@nedac.eu om direct te solliciteren. Willeke van Loenen zal je sollicitatie in behandeling nemen. Heb je nog vragen over de functie dan kun je die stellen aan de HR-afdeling.