Best for your Friend
Best for your Friend

Alleen het beste voor huisdieren

Best for your Friend is de belangrijkste speler in de Benelux voor voedsel en benodigdheden voor huisdieren. Als distributeur voor honden- en kattensnacks, droogvoer en versvlees-maaltijden en verzorgingsproducten, biedt Best for your Friend hoogwaardige en authentieke producten aan supermarkten en doe-het-zelfzaken. De producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en vormen de perfecte aanvulling op een gevarieerd en innovatief assortiment.
De nadruk ligt op honden- en kattenvoeding, maar het assortiment biedt daarnaast ook voeding voor knaagdieren, vissen en vogels. Ook voor tuinvogels heeft Best for your Friend een ruime keuze aan voedingsartikelen, zoals vetbollen, pinda’s en feeders.

Contact met de klant is heel belangrijk en we staan daarom op vele consumentenbeurzen, zoals de Huishoudbeurs, Libelle Zomerweek en Margriet Winterfair.

Best for your Friend bestaat al ruim 20 jaar maar we blijven ons ontwikkelen. Ons team reist de hele wereld over op zoek naar nieuwe innovaties op het gebied van huisdierbenodigdheden.

Omdat maatschappelijke betrokkenheid belangrijk is voor Best for your Friend, is het merk een langdurig partnerschap aangegaan met Stichting Dierenlot.

Best for your Friend Logo Kleur

Hoogwaardige diervoeding

Passie voor huisdieren

Natuurlijke ingrediƫnten

Uitgebreid assortiment

Facts

Alle nieuwe producten voor honden worden getest door onze eigen collega-hond Bailey.

Kwaliteit van het product staat op de 1e plaats.

Het merk is opgericht in 1998.

Best for your Friend is een Nederlands merk van een typisch Nederlands bedrijf.

Belangrijkste afzetmarkten

270px-Flag_of_the_Netherlands.svg

Nederland

250px-Flag_of_Belgium.svg

België

Luxemburg vlag

Luxemburg

Video

Assortiment

Telefoonnummer

Postbus

Postbus 1000

6920 BA Duiven