Onze dienstverlening

We zijn expert in long tail logistiek

IMG_1050

Ons warehouse in Duiven is een van de best geëquipeerde in Europa op het gebied van slow moving logistiek. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan logistieke mogelijkheden om de supply chain van onze klanten te versoepelen.

Ons distributieproces is grotendeels geautomatiseerd en zo efficiënt mogelijk ingericht, zodat we een betrouwbare en kwalitatieve service kunnen garanderen.
Dankzij ons hyperefficiënte warehouse kunnen we oplossingen op maat bieden, afgestemd op de wensen van onze klant.

Service Merchandising

Het model Service Merchandising vormt de kern van onze distributie. Al in de jaren 60 werd dit door Nedac Sorbo geïntroduceerd in Nederland, naar Amerikaans voorbeeld maar toegespitst op de behoeften van onze klanten.

Onze non en near-food concepten vormen vaak een aanvulling op de bestaande asssortimenten van onze klanten. Een concept bestaat vaak uit een meter schap in een fysieke winkel en bevat soms wel tot 300 producten. Elk individueel product biedt een oplossing voor klantwensen. Het bijhouden en inrichten van een dergelijk schap is een specialisme dat onze Service Merchandisers zo waardevol maakt. Onze buitendienst verzorgt de inrichting van het schap en zorgt ervoor dat deze er strak en netjes uitziet. Ze controleren de voorraad, plaatsen bestellingen en voorzien het schap van het juiste POS materiaal.

Ontdek onze In-Store services

Wij delen graag onze productkennis met onze klanten en voorzien hen van advies over winstgevende concepten en turnkey oplossingen.

Samen met onze klant stellen wij een schapinrichting samen die aansluit bij wensen van individuele winkels. Ons Service Merchandise team zorgt dat de schappen optimaal gepresenteerd worden voor de beste verkoopresultaten.

Wij kunnen onze klant van de juiste product-data voorzien, evenals kwalitatieve content ter behoeve van online verkoop.

Wij bieden oplossingen voor uw schapindeling zodat de producten de juiste ruimte en plaatsing krijgen. Op verzoek kunnen we uw schap aanpassen zodat uw schap en de producten hierin er op en top uitzien.

Onze design-afdeling verzorgt signing en promotiematerialen om de artikelen visueel aantrekkelijk te presenteren en om zo de verkoop van de producten te bevorderen.

Service Merchandising is de basis van onze dienstverlening. Wij verzorgen uw gehele schap: het plaatsen van bestellingen, voorraadbeheer, presentatie en onderhoud.

De Service Merchandisers vervangen oude artikelen, nemen de restanten mee terug en verzorgen de creditering. Dit werk nemen we u graag uit handen.

Wij kunnen de facturering van derden mogelijk maken. Ook wordt hierbij rekening gehouden met uw wensen rondom deze facturering, zoals de opmaak van de facturen.

Logistiek