Category Support Medewerker

Vind jij het leuk om ervoor te zorgen dat alle processen operationeel goed verlopen binnen de afdeling Category Management? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Binnen de Business Unit Fashion is geen dag hetzelfde. Om er voor te zorgen dat de processen, van het ontstaan van een product tot en met de conceptfase, goed verlopen houdt jij een vinger aan de pols. Tevens vervul je een proactieve rol om op een effectieve en efficiënte wijze de category managers te ondersteunen bij hun werkzaamheden. Je hebt een kritische blik en draagt nieuwe initiatieven aan om zo een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de afdeling. Je bent behulpzaam bij schap-/stelling- en CRM onderhoud en vervult een actieve rol in het oppakken van werkzaamheden die voorvloeien uit de OOS rapportages. Verder biedt je ondersteuning in het verwerken van gegevens in PINN en Spaceman.

Wat breng jij mee?

Jij bent net als wij een echte teamspeler en je vindt het een uitdaging om bij te dragen aan de kwaliteit van Nedac Sorbo. Je beschikt over minimaal een mbo-diploma (het liefst op commercieel gebied) en hebt al ervaring opgedaan in een soortgelijke functie.

Verder:

  • ben je commercieel en communicatief vaardig;
  • ben je secuur, proactief, leergierig en zelfstandig;
  • doorpakkersmentaliteit, ziet de mogelijkheden;
  • stressbestendig;
  • beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed;
  • heb je oog voor wat de organisatie nodig heeft en weet hierin goed je weg te vinden.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Nedac Sorbo betekent werken voor een groeiend én gezond bedrijf. Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden, bieden wij jou een omgeving waarin je het beste uit jezelf kunt halen. Bij Nedac Sorbo kun je rekenen op:

  • een contract voor 12 maanden;
  • een fulltime dienstverband (38 uur per week);
  • een goede pensioenregeling;
  • een goede werksfeer en leuke collega’s.

Welkom in ons team

Je gaat werken binnen het Fashion team in Duiven. Dit is tevens het hoofdkantoor van Nedac Sorbo. Het hoofdkantoor is de thuishaven van alle commerciële en ondersteunende afdelingen. Door de informele werksfeer en open cultuur is het makkelijk om de vragen te stellen die jou helpen bij het uitvoeren van je functie. Het team bestaat uit 10 collega’s in verschillende disciplines (van salesmanager tot stylist, van account support tot category management).

Zo kun je solliciteren

Ben je geïnteresseerd in de functie van Category Support Medewerker bij Nedac Sorbo? En wil je het maximale uit jezelf halen? Mail dan je motivatiebrief en CV naar hrm@nedac.eu om direct te solliciteren. Niels van Beek zal je sollicitatie in behandeling nemen. Heb je nog vragen over de functie dan kun je die stellen aan de HR-afdeling.