Buyer

Ben jij een geboren onderhandelaar en vindt je het een uitdaging om in een internationale omgeving te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Buyer werk je samen met een ervaren inkoop collega en de category- en account managers aan het assortiment. Jouw taak is het vinden van artikelen bij de beste leveranciers tegen de meest optimale prijs en condities. Hiertoe bezoek je beurzen en fabrieken in zowel Europa als Azie. Na het maken van een deal monitor je samen met je collega, verantwoordelijk voor supply chain planning, de voortgang van orders bij deze leveranciers.

Wat breng jij mee?

Jij bent een echte resultaatgerichte teamspeler. Je beschikt over minimaal een hbo-diploma en hebt 5 jaar inkoop of category management ervaring (liefst binnen FMCG / Consumer Goods in Wholesale / retail.

Verder:
• beschik je over goede communicatieve, onderhandelings- en sociale vaardigheden;
• beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed. Duits en/of Frans is een pre;
• ben je een strategische denker met commercieel inzicht;
• toon je partnership in een respectvolle relatie met leveranciers;
• bekend met het reizen naar Oost Europa en het Verre Oosten en de bijbehorende inkoopculturen.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Nedac Sorbo betekent werken voor een groeiend én gezond bedrijf. Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden, bieden wij jou een omgeving waarin je het beste uit jezelf kunt halen.

Bij Nedac Sorbo kun je rekenen op:
• een contract voor 12 maanden;
• een fulltime dienstverband (38 uur per week);
• een goede pensioenregeling;
• een goede werksfeer en leuke collega’s.

Welkom in ons team

Je gaat werken binnen een klein team met 7 collega’s op de Business Unit Petcare in Duiven. Dit is tevens het hoofdkantoor van Nedac Sorbo. Het hoofdkantoor is de thuishaven van alle commerciële en ondersteunende afdelingen. Door de informele werksfeer en open cultuur is het makkelijk om de vragen te stellen die jou helpen bij het uitvoeren van je functie.

Zo kun je solliciteren

Ben je geïnteresseerd in de functie van Buyer bij Nedac Sorbo? En wil je het maximale uit jezelf halen? Mail dan je motivatiebrief en CV naar hrm@nedac.eu om direct te solliciteren. Judith Luttikhuis zal je sollicitatie in behandeling nemen. Heb je nog vragen over de inhoud van de functie dan kun je die stellen aan Joris van den Anker (026-3194444).

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.