Account Support Medewerker

Ben jij hét backoffice gezicht voor de klant? En is Duits jouw moedertaal? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

In jouw rol als account support medewerker draag je zorg voor alle communicatie over artikelmutaties, out-of-stock informatie en verkoopprijzen aan onze klanten. Je gaat specifiek aan het werk voor onze Duitse klanten en bent voor deze groep verantwoordelijk voor het gehele proces vanaf order invoer, de begeleiding van deze trajecten en het beantwoorden van de klantvraag.

Wat breng jij mee?

Jij bent in staat om zelfstandig te werken. Pakt de zaken snel op en vraagt indien iets niet duidelijk is. Zowel de Duitse als Nederlandse taal kent voor jouw geen geheimen. Je beschikt minimaal over een MBO-diploma.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Nedac Sorbo betekent werken voor een groeiend én gezond bedrijf. Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden, bieden wij jou een omgeving waarin je het beste uit jezelf kunt halen. Bij Nedac Sorbo kun je rekenen op:

  • een fulltime dienstverband (38 uur per week);
  • een goede pensioenregeling;
  • een goede werksfeer en leuke collega’s. 

Welkom in ons team

Je werkt binnen onze afdeling Sales Support. We stellen in ons bedrijf een open cultuur en informele werksfeer op prijs. Daardoor is het makkelijk om vragen te stellen die je helpen in je functie.

Zo kun je solliciteren

Lijkt deze functie voor jou ontworpen en pas jij binnen het beschreven plaatje van Account Suppport Medeweker bij Nedac Sorbo Mascot? Mail dan je motivatiebrief, portfolio en CV naar hrm@nedac.eu om direct te solliciteren.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.