Werken bij Nedac Sorbo Mascot

Onderdeel zijn van iets groots

Bij Nedac Sorbo Mascot maak je onderdeel uit van ons internationale succes. Wij zijn specialist in verschillende productcategorieën en logistieke oplossingen. Het internationale karakter van ons werk in meerdere regio's, merken, functies en kanalen biedt kansen voor een bloeiende carrière. Onze bedrijfscultuur waardeert diversiteit en moedigt creativiteit, innovatie en integriteit aan bij alles wat we doen. 

Ons team blijft groeien en we zoeken regelmatig naar nieuwe collega's en talenten.

Welke vacature past bij jouw talent?

Vacatures in Duiven, NL

Krijg jij energie van het op orde hebben en houden van alle HR gerelateerde administratie en vind je het leuk om je collega’s te kunnen voorzien van informatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De afdeling HR is verantwoordelijk voor alle HR gerelateerde werkzaamheden binnen Nedac Sorbo Mascot. In jouw rol als HR Support Medewerker zorg je er primair voor dat alle administratieve processen en activiteiten tijdig worden uitgevoerd. Of het nu het bevestigen van sollicitaties, het maken van contracten of het beantwoorden van vragen is, jij draait je hand er niet voor om. Je bent het aanspreekpunt van de afdeling en ondersteunt hierbij de overige HR collega’s. Het HR team bestaat uit een HR Manager, een HR business Partner, een HR medewerker en een Medewerker salarisadministratie. Deze vacature is ter uitbreiding van het team.

Lees meer >

Kun jij met je kennis van Master Data de rest van onze collega’s trainen en coachen? Combineer jij een “hands on: rol met leaderschip vaardigheden binnen de afdeling en daarbuiten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De afdeling Masterdata is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van de master data omgeving van Nedac Sorbo Mascot.
In jouw rol als Master Data Manager maak je deel uit van de projecten waar het de planning en design van master data betreft. Tevens ondersteun je overige resources bij het uitvoeren van de activiteiten mbt MDM. Je verzorgt trainingen en coaching over MDM aan medewerkers binnen het bedrijf. Je geeft zelf uitvoering aan MDM activiteiten.

Lees meer >

Werken bij Nedac Sorbo Mascot:

Dynamische organisatie

Open cultuur

Internationaal werkveld

Innovatieve visie

Professionele omgeving

Ruimte voor initiatief